Ryhmät

Ohjatut ryhmämeditaatiot 

Ohjatussa meditaatiossa meditoijan kokemusta ohjaa meditaatio-ohjaajan ääni.

Koska mielellämme on tapana vaellella jatkuvasti päivän ostoslistasta hoitamattomiin askareisiin, on monelle helpompi keskittyä ja rentoutua, kun mielemme ei jää täysin ilman pureskeltavaa. (Vrt. hiljaisuudessa tapahtuva meditaatio.)

Tästä syystä ohjatut meditaatiot ovat hyödyllisiä kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle - ne antavat mahdollisuuden kokea rentoutunut tila, ja sen hyödyt terveydelle.

Ohjatussa meditaatiossa saa myös mahdollisuuden harjoitella oman mielen hiljentämistä sopivan pienissä paloissa. Rentoutumista ja mielenrauhaa edistävät meditaation taustalla soiva rauhallinen musiikki ja tilan hämärä valaistus kynttilöineen.

Meditaation ajan voit joko istua lattialla tai tuolilla, tai maata joogamatolla peiton alla, mikä sinulle vain tuntuu hyvältä.

Ohjaamani meditaatiot etenevät rauhalliseen tahtiin, niin että sinulla on hyvin aikaa uppoutua omaan kokemukseesi, kiireettä.


Alla olevalta YouTube -videolta voit halutessasi tutustua tapaani ohjata meditaatioita. (Suosittelen käyttämään kuulokkeita.)


Tulevat Hyvinvointi-illat

Pidän ryhmämeditaatioita joka toinen viikko aivan ihanissa Täyden ja uudenkuun hyvinvointi-illoissa, joita vietämme Lassilan/Pohjois-Haagan Hyvinvointitilassa kuunkierron mukaisesti. Olet lämpimästi tervetullut mukaan viettämään lämminhenkistä iltaa monipuolisen ja rentouttavan ohjelman parissa! Lue lisää kuuilloista täältä.

Upea seinämaalaus Hyvinvointitilan salissa by Mirkka Huhtamäki & Inga Dolinskaja
Upea seinämaalaus Hyvinvointitilan salissa by Mirkka Huhtamäki & Inga Dolinskaja